02 December 2017 v.v.Hekelingen JO15-6 – Binnenmaas JO15-4

Wissels 1e helft: Mitchell, Renardo, Dario en Sem

Wissels 2e helft: Oliver, Brett, Bas en Daan

Wedstrijd onder leiding van Hr. R. van Hienen

 

Vandaag een vroege koude zaterdagochtend. De jongens mogen verzamelen in  kleedkamer 1. We spelen vandaag de wedstrijd op kunstgras (veld 2).

We starten de wedstrijd iets wat voorzichtig en de wedstrijd is redelijk in balans. Beide teams krijgen wat kleine kansen maar nog niet echte mogelijkheden. Na 18 minuten gaan we beter communiceren en gelijk ook beter voetballen. Er komen steeds meer kansen aan de kant van Hekelingen, helaas gaat de bal er nog niet in. De scheids voelt de wedstrijd perfect aan en let niet op het commentaar wat af en toe te horen is vanaf de kant. Een snelle uitbraak word helaas afgefloten voor buitenspel, jammer dit was een zeer goede kans.

Rust.

We zitten in de kleedkamer en er hangt een bepaalde spanning maar ook een heerlijke rust. De spelers communiceren met elkaar wat beter kan en moet, maar ook met wat er juist goed gaat. Erg leuk om te zien. De hoofdcoach legt even uit wat de belangrijkste punten zijn en waar op te letten in de tweede helft.

De tweede helft gaat beginnen. We gaan weer van start en direct is daar onze kracht! Snelheid, gedrevenheid en no mercy!

Boooooeeeeeeem, de 1-0 wordt binnen getikt, 1 minuut na start in de tweede helft. De focus ligt direct weer op de bal. Jagen, jagen, jagen, dat deden ze perfect. Door dit jagen verspeelt Binnenmaas de bal en ja hoor na 6 minuten in de tweede helft staan we op een  2-0 voorsprong. Zeer veel mooie kansen en acties onderling en individueel. Jullie speelden als team. Helaas moest Tyron het veld uit met een lichte blessure. Bas herpakt de positie van Tyron perfect. Na 22 minuten in de tweede helft is het weer raak. Dik verdiend staan we nu op een redelijk comfortabele 3-0 voorsprong.

Er werd bijna niets meer weggegeven en er werd geknokt voor elke meter. Ook de mandekking die we toepasten vanaf minuut 1 werd perfect gedaan door iedereen. Respect daarvoor.

Een strijdplan gemaakt door de trainers, een strijd geleverd door de jongens zelf. KLASSE BOYS!!! Een terechte 3-0 overwinning.

En natuurlijk patat voor de kampioenen. Nog 1 punt te gaan, maar we gaan natuurlijk voor de 3 punter aankomende week. Met dank aan v.v.Hekelingen voor de patat en drank!!!

Tot maandag allemaal.

De coaches.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.